Panduan ibadat Haji & Umrah - Abdul Hai Mohd. Isa, Haji (Subang Jaya : United Kadila, 1988)
Menerangkan tentang perkara-perkara yang perlu diketahui untuk menunaikan Haji dan Umrah; ianya meliputi doa, pantang larang serta cara dan ketertiban dalam mengerjakan Haji dan Umrah serta menerangkan perbezaan diantara Haji dan Umrah.
Copy available in DVD format
Keywords: Muslim pilgrims and pilgrimages