Menyambut Ramadhan ceramah ugama sempena Minggu Perpustakaan, UKM, 9-13 Jan., 1996, UKM - Nursalam (UKM, Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 1996)
Ceramah ugama tentang cara menyambut Ramadhan.
Keywords: Fasting (Islam).