Kepelbagaian tumbuhan status sumber alam di Malaysia - A. Latiff (Abdul Latiff), 1948- (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1994)
Dipersembahkan sebagai Syarahan Perdana jawatan Profesor Universiti Kebangsaan Malaysia pada 13 September 1994 di Bilik Jumaah, Universiti Kebangsaan Malaysia
Copy available in DVD format
Keywords: Plant ecology -- Malaysia; Plants -- Habitat; Botany -- Classification; Biological diversity -- Malaysia