Jejak Rasul 2 (Kuala Lumpur : Grand Brilliance Sdn. Bhd., 1997)
Program pengembaraan ini membawa penonton ke berbagai tempat yang ada kaitan dengan kehidupan rasul-rasul yang di sebut di dalam Quran.
Copy available in DVD format.
Keywords: Prophets, Pre-Islamic.; Religious biography; Prophets in the Qur'an.