Jejak Rasul 1 (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1995)
Program pengembaraan ini membawa penonton ke berbagai tempat yang ada kaitan dengan kehidupan rasul-rasul yang di sebut didalam Quran.
Copy available in DVD format.
Keywords: Prophets, Pre-Islamic.; Religious biography; Prophets in the Qur'an.