Inovasi menghadapi cabaran bekalan tenaga - Baharudin Yatim (UKM, Bangi : Pusat Teknologi Pendidikan, 1995)
'Dipersembahkan sebagai syarahan perdana jawatan profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, 9 Disember, 1995 di Bilik Jumaah, UKM'
Copy available in DVD format
Keywords: Power resources; Energy consumption; Energy conservation; Technological innovations