Pengukuran kualiti ke arah peningkatan daya saing / Mokhtar Abdullah.
Series: Siri Syarahan Perdana (Universiti Kebangsaan Malaysia) | Siri Syarahan Perdana ; 1996.Publication details: Bangi : Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 1996.Description: 82 p. : ill. ; 23 cmISBN:- 9679423530
| Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Materials specified | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ARKIB | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG KOLEKSI ARKIB-P. TUN SERI LANANG (ARAS 6) | - | TS156.M636 arkib (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 00002267197 | |||
| ARKIB | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG KOLEKSI EREP-P. TUN SERI LANANG (ARAS 6) | - | TS156.M636 e-ReP (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 00001340016 | |||
| ARKIB | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG KOLEKSI ARKIB-P. TUN SERI LANANG (ARAS 6) | - | MK11 UKM CAN 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available |
Browsing PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG shelves, Shelving location: KOLEKSI EREP-P. TUN SERI LANANG (ARAS 6) Close shelf browser (Hides shelf browser)
|
|
|
|
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
| TP371.2.S25 e-ReP Panduan amali : pemprosesan makanan / | TP371.2.S25 e-ReP Panduan amali pengawetan makanan / | TP670.M36 e-ReP Sebatian oleokimia : kimia dan industri / | TS156.M636 e-ReP Pengukuran kualiti ke arah peningkatan daya saing / | TT113.M3S5 e-ReP Rekabentuk kraftangan Melayu tradisi / | TX326.M399 e-ReP Pola dan agihan beban perbelanjaan isirumah Islam : kajian kes Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan / | TX341.S858 2015 e-Rep Atlas makanan : | atlas of food exchanges & portion sizes / saiz pertukaran & porsi = |
Abstrak di dalam Bahasa Melayu dan English.
Dipersembahkan sebagai Syarahan Perdana jawatan Profesor Universiti Kebangsaan Malaysia, pada 26 Oktober 1996 di Bilik Jumaah, universiti Kebangsaan Malaysia.
Rujukan : p. 76 - 79.
There are no comments on this title.
