Penggunaan campuran bahan-bahan makanan tempatan untuk makanan kanak-kanak di Malaysia / oleh Zainab Mohd. Hashim
Publication details: Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1981Description: 95 p. ; 27 cmSubject(s): Dissertation note: Latihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Unit Sains Makanan dan Pemakanan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1981| Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Materials specified | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| TERHAD | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG | PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG PILIH SIMPAN TESIS-P. TUN SERI LANANG *ARAS 5 | - | TX558 .S7Z3 1981 4 [00008051719] (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00000396589 |
Browsing PERPUSTAKAAN TUN SERI LANANG shelves, Shelving location: PILIH SIMPAN TESIS-P. TUN SERI LANANG *ARAS 5 Close shelf browser (Hides shelf browser)
Salinan gambarfoto (Xerox)
Latihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Unit Sains Makanan dan Pemakanan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1981
Bibliography: p.72-85
may
1
There are no comments on this title.
