Penggunaan campuran bahan-bahan makanan tempatan untuk makanan kanak-kanak di Malaysia /

Zainab Mohd. Hashim

Penggunaan campuran bahan-bahan makanan tempatan untuk makanan kanak-kanak di Malaysia / oleh Zainab Mohd. Hashim - Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1981 - 95 p. ; 27 cm

Salinan gambarfoto (Xerox)

Latihan ilmiah Sarjana Muda Sains (Kepujian), Unit Sains Makanan dan Pemakanan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1981

Bibliography: p.72-85


may


Soybean as food--Malaysia
Dietary supplements--Case studies--Malaysia
Food analysis--Malaysia--Case studies


Malaysia--Food analysis--Case studies

Contact Us

Perpustakaan Tun Seri Lanang, Universiti Kebangsaan Malaysia
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan,Malaysia
+603-89213446 – Consultation Services
019-2045652 – Telegram/Whatsapp
Email: helpdeskptsl@ukm.edu.my

Copyright ©The National University of Malaysia Library